Fysio Meerhoven

Fysio Meerhoven

Fysiotherapie nabij Meerhoven

Bent u op zoek naar een praktijk waar u fysiotherapie nabij Meerhoven kunt volgen? Maak dan eens kennis met Praktijk Nummer 1. De praktijk is gevestigd in Veldhoven, op ongeveer een kwartiertje rijden.

U bent van harte welkom

Praktijk Nummer 1 wordt gerund door Patty Faasen. Al 8 jaar helpt zij mensen met het verbeteren en versterken van hun bewegingsapparaat. Patty houdt zich bezig met reguliere fysiotherapie nabij Meerhoven, aangevuld met verschillende technieken die zij geleerd heeft uit diverse na- en bijscholingen. De behandelingen die zij geeft, vragen om inzet van de patiënt. De patiënt is immers zelf degene die de oefeningen moet uitvoeren. Naast fysiotherapie is het ook mogelijk om begeleid te fitnessen in kleine groepjes.  Zowel mensen die kampen met gezondheidsklachten als mensen die gezonder willen leven, zijn van harte welkom. m.

Fysio Meerhoven

Optimale begeleiding

In mijn praktijk heerst een huiselijke, warme sfeer. Voor kinderen staat er speelgoed en volwassenen hebben de mogelijkheid om even wat te lezen tijdens het wachten. Ik streef naar een optimale begeleiding. Mijn praktijk is daarom ook uitgerust met voldoende apparatuur en materialen, zodat ik samen met u alles uit de therapie kan halen.

Contact en aanmelden

U kunt zich aanmelden met en zonder verwijzing. Indien u zich aanmeldt zonder te zijn doorverwezen door een huisarts, krijgt u eerst een screening. Op basis hiervan wordt gekeken of u behandeld kan worden en/of u toch een verwijzing nodig heeft. Wilt u meer informatie over fysiotherapie nabij Meerhoven? Neem dan contact met mij op. U kunt mij bellen of mailen. De contactgegevens vindt u op mijn website.