Fysiotherapie Houtwal 1

Fysiotherapie Houtwal 1

Fysiotherapie Houtwal 1

Op de grens van Eindhoven (Meerhoven) en Veldhoven vind u Fysiotherapie Praktijk Nummer 1. Ik werk met actieve behandelmethodes gecombineerd met hands-on behandelingen. Ik begeleid mensen van alle leeftijden. Ook als u niet woont aan het Rundgraafpark bent u van harte welkom in mijn praktijk. Woont u verder weg, dan is behandeling aan huis bespreekbaar. De praktijk is prima bereikbaar met de fiets, de auto en de bus (lijn 403: Halte Houtwal)

Fysiotherapie Veldhoven

Aanmelden en meer informatie

Indien u besluit fysio in Veldhoven te volgen bij Praktijk Nummer 1, kunt u zich aanmelden met of zonder verwijzing. Als u geen verwijzing heeft, zal ik altijd eerst een screening afnemen. We brengen uw klachten in kaart. Op basis hiervan kijk ik of een behandeling voor u mogelijk is of dat u toch eerst een verwijzing nodig heeft.

Wilt u meer informatie over Praktijk Nummer 1 en mijn werkwijze? Neem dan contact met mij op! U kunt bij bereiken per telefoon of per mail. U vindt mijn contactgegevens op mijn website.