Fysiotherapie Meerhoven

Fysiotherapie Meerhoven

Fysio nabij Meerhoven

Welkom op de website van Praktijk Nummer 1. Bent u op zoek naar een goede fysio vlakbij Meerhoven? U bent van harte welkom bij de praktijk van Patty Faasen. U vindt haar praktijk in Veldhoven, op een kwartiertje rijden vanaf Meerhoven.

Onderzoek en plan van aanpak

Als u pijn ervaart bij bewegen, wilt u daar zo snel mogelijk vanaf. Bij Praktijk Nummer 1 kijken we eerst naar uw klachten. Door middel van vragen, probeer ik te achterhalen waar de pijn zich bevindt bij u en wat de oorzaak is. Ook voeren we een bewegingsonderzoek uit, om uw klachten nog beter in kaart te kunnen brengen. Vervolgens stellen we een plan van aanpak op. Dit plan wordt met u besproken. Na akkoord van uw kant start het behandelingstraject.

Fysiotherapie Meerhoven

Huiselijk en ontspannen

Patty vindt het belangrijk dat haar patiƫnten zich op hun gemak voelen. De praktijk is dan ook sfeervol en huiselijk ingericht. In de wachtkamer vindt u speelgoed voor kinderen en tijdschriften. Zo kunt u even ontspannen voordat de behandeling begint en even rustig bijkomen als de behandeling afgelopen is.

De behandelruimtes zijn ingericht met verschillende soorten apparaten en materiaal, zo kunnen we alles uit de behandeling halen. Tijdens de behandelingen wordt er van u actieve inzet gevraagd. Dit wil zeggen dat u zelf de oefeningen uitvoert. De fysiotherapeut is er om u te begeleiden en ervoor te zorgen dat u de oefeningen goed kunt uitvoeren.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over Praktijk Nummer 1, de fysio vlakbij Meerhoven? Neem dan contact met ons op via telefoon of per mail. Het kan zijn dat het druk is en dat u niet gelijk te woord kan worden gestaan. U wordt dan zo snel mogelijk teruggebeld. Bekijk de website voor contactgegevens.