Fysiotherapiepraktijk

Fysiotherapiepraktijk

Fysiotherapiepraktijk

Heeft u last van pijnklachten waar u snel vanaf wilt? Praktijk Nummer 1 helpt u graag bij het wegnemen van uw klachten. Onze fysiotherapiepraktijk is gevestigd in Veldhoven en is gespecialiseerd in reguliere fysiotherapie. Maak nu kennis!

Pijnklachten zijn erg vervelend, zeker als ze u belemmeren in uw dagelijks leven. Als u bepaalde activiteiten niet meer goed kunt uitvoeren is een snel herstel van groot belang. Praktijk Nummer 1 wordt gerund door Patty Faasen. Zij luistert naar u en denkt met u mee. Kwaliteit staat hoog in het vaandel. De fysiotherapiepraktijk is ingericht met verschillende soorten apparatuur en materialen, zodat u alles uit uw behandeling kan halen. Tijdens de behandeling voert u oefeningen uit, eigen inzet is hierbij van groot belang. De fysiotherapeut zorgt ervoor dat u de oefeningen goed kunt uitvoeren en dat u zich op uw gemak voelt. De methode die Patty hanteert is reguliere fysiotherapie, aangevuld met speciale technieken, zoals: McKenzie, Mulligan en Rehaboom.

Fysiotherapiepraktijk

Aanmelden gaat op twee manieren: met of zonder verwijzing. Meldt u zich aan zonder verwijzing? Dan zullen we eerst een screening bij u uitvoeren tijdens de eerste afspraak. We onderzoeken dan uw klachten en kijken of we u in behandeling kunnen nemen of dat een verwijzing toch vereist is. Voordat we starten met de behandeling stel ik altijd eerst een plan van aanpak op, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Wilt u zich aanmelden of eerst meer informatie over de fysiotherapiepraktijk Praktijk Nummer 1? Neem dan contact op via de telefoon of mail. De contactgegevens vindt u op de website.