NLP master

NLP master

NLP master

Praktijk Nummer 1 is een fysiotherapiepraktijk in Veldhoven. U kunt bij mij terecht voor diverse behandelingen op het gebied van reguliere fysiotherapie. Daarnaast werk ik met verschillende partijen samen, waaronder Arthur de Groot Coaching in Eindhoven, een NLP master.

NLP master

Wat is NLP?

Waarom doet u de dingen die u doet en wat is de oorzaak dat sommige dingen niet lukken? U ervaart innerlijke blokkades, maar weet niet wat de oorzaak hiervan is. Een NLP master helpt u te ontdekken waar het misgaat. NLP staat voor Neuro Linguistisch Programmeren. Volgens deze methode worden we gevormd door alles wat we waarnemen en meemaken. Ondanks dat de wereld voor iedereen hetzelfde is, ziet iedereen de wereld op zijn op haar manier. Veel gedrags- en denkpatronen zijn hierop gebaseerd. Het zorgt ervoor dat u steeds vastloopt op bepaalde punten, bijvoorbeeld door onzekerheid of angsten. Door te gaan praten met een NLP coach, kunt u erachter komen waar de blokkades vandaan komen en hoe je deze kunt veranderen. Door oude patronen te doorbreken, heeft u weer de regie over uw eigen leven. Als gevolg hiervan vermindert stress en zullen relaties met anderen verbeteren.

Sta open voor verandering

Laat uw leven niet bepalen door negatieve patronen en sta open voor verandering. Wilt u weten of een consult bij een NLP master iets voor u is, neem dan contact op met Praktijk Nummer 1. Dan bekijken we samen of een consult bij NLP master iets voor u kan betekenen. Arthur de Groot Coaching is gevestigd in Eindhoven. Bekijk de website voor de contactgegevens. Indien NLP coaching iets voor u is, zal ik u doorverwijzen.