Praktijk fysiotherapie

Praktijk fysiotherapie

Praktijk fysiotherapie

Op zoek naar een praktijk voor fysiotherapie? Maak kennis met Praktijk Nummer 1 in Veldhoven. Wij zijn gespecialiseerd in reguliere fysiotherapie, aangevuld met speciale technieken. Wilt u snel van uw pijn af? Maak dan nu kennis!

Snel van uw klachten af

Pijn in spieren en gewrichten kan erg hinderlijk zijn in het dagelijks leven. Het belemmert u in het ondernemen van activiteiten waarbij beweging aan te pas komt. Een behandeling waardoor de pijn snel afneemt is van belang om u weer beter te voelen. Bij Praktijk Nummer 1 kunt u terecht voor fysiotherapie behandelingen, met uitgangspunt dat u snel van uw klachten af bent. De praktijk voor fysiotherapie wordt gerund door Patty Faasen. Zij begeleidt graag mensen bij de herstel van hun klachten, dit doet zij al 8 jaar met veel passie en plezier.

Praktijk fysiotherapie

Aanmelden met of zonder verwijzing

U kunt zich aanmelden met of zonder verwijzing. Meldt u zich aan zonder verwijzing, dan plannen we eerst een screening in. Tijdens deze afspraak wordt er onderzocht of u behandeld kan worden of dat u eerst een verwijzing nodig heeft van een arts. Voordat we starten met het behandeltraject wordt u uitgebreid onderzocht en wordt er een plan van aanpak opgesteld. Na uw goedkeuring starten de behandelingen.

Neem contact met ons op

Bij Praktijk Nummer 1 bent u van harte welkom met uw klachten. Tijdens de behandeling wordt u zo optimaal mogelijk begeleidt, zodat er snel resultaat merkbaar is. Wilt u zich aanmelden of eerst meer informatie? Neem dan contact op via de telefoon of per mail. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.